X-Faktor: Mardoll néha egyszerűen túl sok?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 21. - 16:16

Gáspár Laci egyik legnagyobb kihívása lehet az X-Faktorban Mardoll, aki néha csak a saját útját járja, de igyekszik hallgatni a tanácsokra.

Megkérdőjelezhetetlenül Mardoll az egyik legfeltűnőbb figurája az X-Faktor új évadának. Noha nem egyenes ágon jutott be az élő show-ba, már az első produkciójával jelezte a mentoroknak, hogy jó döntést hoztak vele.

A következő hetek pedig az egész karrierjét meghatározhatják, ha sikerül versenyben maradnia. Mardoll tudja, látja, hogy milyen véleménnyel vannak róla az emberek, emiatt is mondta azt, hogy őt nagyon szeretik, vagy utálják.

Gáspár Laci hatalmas fába vágta a fejszéjét a fiatal énekesnővel, aki sokszor olyan, mint egy vad csikó. Mardoll időként valóban csak a saját útját járja, és az is egyértelmű, hogy erre született.

Mintha mindig is előadó lett volna, amit nem lehet tanítani, benne van a vérében. A 25 éves versenyző picit bolondnak tartja magát, és a személyiségét egyetlen egy szóval tudja kifejezni, ami a káosz.

A pillanat, amikor Tóth Andi megtudta, ő nyerte a Dancing with the Stars második évadát

Nem szeret otthon ülni, mindig arra koncentrál, hogy valamit csináljon, alkosson, megélje a pillanatokat. Ez a Survivor-ben is jól látszott, amit végül nem adott fel, és sokáig a szigeteken volt.

Gáspár Laci szerint az énekesnőnek meg kell tanulnia, hogy a kevesebb néha több. „Van egy problémám, középpontban szeretek lenni. Ez jó is tud lenni, és rossz is.” – jegyezte meg magáról a versenyző.

Abban azonban nem biztos, hogy vissza tudja fogni magát a színpadon, és szombaton sem sikerült igazán, de ezúttal mindent vitt vele, őrületesen nagyot ment, bár ez egyeseknek már túl sok volt.