Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Xbox Game Pass: kiderült, mikor ékezik a Still Wakes The Deep

A narratív horrorjátékra már nagyon sokan várnak, most pedig kiderült, mikor debütál Xbox Game Passon.

Fotó: The Chinese Room
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Still Wakes the Deep című narratív horrorjáték egy új trailerrel érkezett, melyből kiderült, a játék hangulata hátborzongató lesz, de arra is fény derült, hogy mikor debütál Xbox Game Passon. A megjelenésre még egy kicsit várnunk kell, ugyanis idén nyáron, június 18-án érkezik.

A szinopszis szerint a történet nem lesz bonyolult, az előrehaladás azonban annál inkább: Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„1975 decembere. Katasztrófa sújtja a Beira D olajfúrótornyot Skócia partjainál. Navigálj az összeomló fúrótornyon, hogy megmentsd a legénységedet egy túlvilági horrortól, amely minden logika és valóság határán áll.”

Ez a találóan homályos és baljós leírás bár nem árul el sokat a történetről, annyi biztos, hogy bőven lesz részünk borzongásban. A Still Wakes the Deep nagyjából egy évvel azután jelenik meg, hogy először bejelentették Xbox Series X|S-re és Xbox Game Passra, noha eredetileg 2024 év elejére tervezték a megjelenést. Most pedig íme a friss trailer:

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.