Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,435 $

Mióta itt jártál:

Xbox Game Pass Ultimate: íme, a februári kínálat

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft megerősítette, mely címek érkeznek január végén és februárban.

A Microsoft közzétette a január végén érkező Xbox Game Pass-játékokat, és pár olyan címet is, melyekre februárban számíthatnak az előfizetők. A Microsoft Xbox Game Pass bejelentései az új év kezdete óta jelentősen eltértek a megszokottól, hiszen jellemzően csak a hónap beköszöntével szokták bejelenteni az új játékokat.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Most azonban úgy tűnik, úgy határoztak, hogy a lehető leghamarabb közzéteszik az érkező címeket. Kapásból azzal kezdték, hogy bejelentették a Tango Gameworks Hi-Fi Rush című vadonatúj akciójátékát, mely legnagyobb meglepetésünkre még a bejelentés napján csatlakozott a szolgáltatáshoz.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, január 27-én érkezik GoldenEye 007 is, míg a RoboQuest korai hozzáférésű változata január 30-án csatlakozik a kínálathoz. Január 31. azonban különösen nagy nap lesz az Xbox Game Pass előfizetők számára!

Az Age of Empires 2: Definitive Edition konzolos változata ugyanis ezen a napon csatlakozik a kínálathoz, kéz a kézben az Inkulinati korai hozzáférésű változatával; végül pedig a hónap zárásaként a JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R is január 31-én érkezik a Game Passra.

A hamarosan érkező új Xbox Game Pass-játékok:

  • Hi-Fi Rush (PC/Xbox Series X) – már elérhető
  • GoldenEye 007 (Cloud/konzol) – január 27.
  • Roboquest (konzol) – január 30.
  • Age of Empires 2: Definitive Edition (Cloud/konzol) – január 31.
  • Inkulinati (Cloud/konzol/PC) – január 31.
  • JoJo’s Bizarre Adventure All-Star Battle R (Cloud/konzol/PC) – január 31.
  • Darkest Dungeon (Cloud/konzol/PC) – február 2.
  • Grid Legends (Cloud – csak Xbox Game Pass Ultimate) – február 2.
  • Hot Wheels Unleashed: Game of the Year Edition (Cloud/konzol/PC) – február 7.

Ami a februári hónapot illeti, három újdonságot jelentettek be, de mindegyiket csak az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők élvezhetik. Február 2-án érkezik a Darkest Dungeon és a Grid Legends felhős változata, utóbbi az EA Play részeként, így szintén Xbox Game Pass Ultimate előfizetést igényel.

Végül pedig február 7-én a Hot Wheels Unleashed: Game of the Year Edition érkezik. Nem tudni, hogy összesen ez a három játék érkezik-e február első felében a Game Passra, ám az előfizetők a jövő hónap elején nagy eséllyel már tudni fogják, hogy milyen címekre számíthatnak.