Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Xbox Game Pass: négy címet már megerősítettek márciusra

Úgy tűnik, az Xbox minden tekintetben előre tekint: már a márciusi címeket is elárulták.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Beléptünk február harmadik hetébe, s úgy tűnik, a Microsoftnak ez elég is volt ahhoz, hogy elárulja, milyen címekkel készül márciusban az Xbox Game Passra. A jövő havi kínálatot elnézve ismét lesz mivel játszani, illetve van egy hatalmas meglepetés is, melyre talán senki sem számított. Most pedig íme, ezek a címek érkeznek márciusban:

MLB The Show 24 – március 19. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Az MLB The Show 24 március 19-én érkezik Xbox Game Passra, s mivel a korábbi MLB The Show-játékok egy új rész megjelenésekor távoztak a Game Passról, kizárásos alapon feltételezhető, hogy az MLB The Show 23 lesz az egyik olyan Xbox Game Pass-játék, mely 2024 márciusában távozik a katalógusból.

Lightyear Frontier – március 19.

A Lightyear Frontier a kezdeti késés után a jövő hónapban, március 19-én Early Accessként a Game Passra hozza el a gazdálkodást, a craftingot, a felfedezést, a bázisépítést és még sok mást. A játék egy idegen világban játszódik, azzal a csavarral, hogy az ökoszisztéma megtisztítása közben meg kell ismerned a helyi növény- és állatvilágot.

Open Roads – március 28.

A narratív kalandjáték, az Open Roads eredetileg februárban jelent volna meg, most pedig biztossá vált az új debütálási időpont: március 28-án érkezik a Game Passra. A játék Tess Devine és anyukája, Opal történetét meséli el, akik egy sötét családi múlt titkainak feltárására indulnak.

Diablo IV – március 28.

A bejelentés, miszerint a Diablo IV márciusban landol a Game Passban, az Xbox Business esemény során hangzott el, ezzel elindítva az Activision Blizzard érkezését a szolgáltatásra. A Diablo IV már most is helyet kapott a legjobb RPG-k listáján, így mindenképpen érdemes kipróbálni, amikor a jövő hónapban megérkezik.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt