Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Xbox Game Pass: ez a cím biztosan érkezik márciusban

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha a januári kezdés igen borús volt, a hónap végére lendületet vett az Xbox Game Pass, most pedig kiderült, hogy melyik cím érkezik garantáltan márciusban.

Mint ismert, a Microsoft minden esetben két hetet ad a játékosoknak arra, hogy befejezzék aktuális játékaikat, mielőtt azok kikerülnének az Xbox Game Passból: noha ez egy elég szoros határidő, érdemes megemlíteni, hogy az EA Playlistben szereplő címekre nem vonatkozik.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Általánosságban azonban az is elmondható, hogy az EA által kiadott címek szinte mindig késéssel jelennek meg az eredeti határidőhöz képest, így az indulás is jellemzően csúszni szokott.

Most pedig kiderült, hogy az F1 2020 elhagyja az amerikai kiadó on-demand játékszolgáltatását, így az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők számára már nem lesz elérhető.

A cím március 15-én távozik a kínálatból, így mintegy hat hét áll még rendelkezésére a játékosoknak, hogy belevessék magukat a Forma-1-es élménybe. A távozó cím pedig azért lényeges, mert helyet kell csinálnia az F1 2022-nek, ami szinte ugyanebben az időpontban érkezhet az Xbox Game Passra.