Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Jelentős változások előtt áll az Xbox Game Pass

Bejelentette a Microsoft az Xbox Game Pass árainak régóta pletykált emelését, valamint a szolgáltatás struktúrájának átalakítását.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kamil S
Konzol/Videójátékok

Szabó Kata

Szerkesztő

Hamarosan jelentős változásokon megy keresztül az Xbox Game Pass, a Microsoft népszerű játék-előfizetéses szolgáltatása. A vállalat ugyanis megerősítette, hogy az áremelések mellett a szolgáltatás alapvető struktúrája is módosul.

Az egyik legfontosabb változás, hogy a jelenlegi Xbox Game Pass konzolra szóló előfizetés az új felhasználók számára megszűnik, a meglévő előfizetők azonban továbbra is élvezhetik az eddigi előnyöket, beleértve a megjelenés napján elérhető játékokat és a kiterjedt játékkönyvtárat. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Helyette bevezetésre kerül az Xbox Game Pass „Standard” csomag, amely hasonló az EA Access szolgáltatáshoz. Ez tartalmazza az Xbox játékkönyvtárát, de nem kínál azonnali hozzáférést az új megjelenésekhez. A Standard csomag ára havi 14,99 dollár lesz, és magában foglalja az Xbox Live Gold (jelenleg Game Pass Core) multiplayer szolgáltatást is.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megmarad, de ára emelkedni fog. A jövőben havi 19,99 dollárba kerül majd, és továbbra is tartalmazza a PC Game Pass-t, az azonnali hozzáférést az új játékokhoz, valamint a felhőalapú játéklehetőséget.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A PC Game Pass ára szintén emelkedik, havi 9,99 dollárról 11,99 dollárra módosul. Az Xbox Game Pass Core (korábban Xbox Live Gold) éves előfizetési díja 59,99 dollárról 74,99 dollárra nő, míg a havi díj 9,99 dollár marad.

A Microsoft közlése szerint az előfizetők többsége jelenleg is az Xbox Game Pass Ultimate csomagot használja, amely a szolgáltatás zászlóshajója, ugyanis ez egyesíti az Xbox konzolokon, PC-n és felhőben játszható játékokat, gyakran keresztmentéssel és -haladással. Az áremelések 2024. szeptember 12-től lépnek életbe az automatikusan megújuló előfizetéseknél.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.