Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

A Wizz Air több járatát is törli ideiglenesen – részletek

A légitársaság bejelentette, több őszi járatát is törli ideiglenesen, ám az érintett utasok számára lehetőséget biztosítanak az átfoglalásra másik járatokra.

...svg content...Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Index számolt be arról, hogy a Wizz Air bejelentette, partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, mely vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is.

Ennek okán a légitársaság kénytelen ideiglenes változtatásokat eszközölni menetrendjében, így egyes járatokat törölnek a szeptember-októberi időszakban. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A vállalat tájékoztatása szerint az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását Wizz-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal.

Az online közvetítő cégen, vagy utazási irodán keresztül eszközölt foglalások kapcsán a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy a weboldallal.

Ennek kapcsán felhívták az érintett utasok figyelmét arra is, hogy ellenőrizzék e-mail fiókjuk spam mappáját is az esetleges menetrendi változásokról szóló e-mailek miatt.

A közleményben hozzátették, az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért, hozzátéve, hogy „számunkra továbbra is utasaink, személyzetünk és repülőgépeink biztonsága a legfontosabb”.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.