Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Will Smith és Martin Lawrence együtt forgatott Lionel Messivel Miamiban (videó)

Lionel Messi is megjelent a Bad Boys 4-ben, de nem vették be a csapatba, viszont legalább angolul szólalt meg.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Messit sokat ugratják azzal, hogy még ennyi idő után sem beszéli anyanyelvi szinten az angolt, bár nem is volt rá nagyon szüksége Barcelonában, ahogyan Párizsban sem. Most, hogy az Inter Miami játékosa, kicsit más a helyzet, de akkora világsztárról és legendáról beszélünk, hogy inkább a társak tanulják a spanyolt.

Messi imádja az életet Miamiban, régóta vágyott arra, hogy az MLS-ben játsszon és az USA-ban éljen. Emiatt nem kizárt, hogy ott telepednek le, mint David Beckham a családjával, aki időközönként hazatér Angliába, ahol szintén egy nagy birtok tulajdonosai. Kétlaki élet az övék, addig Messi igen ritkán jár haza Argentínába. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Most, hogy jön a Bad Boys 4, benne Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével, egyre több videó jelenik meg róla. Messi is felbukkan az egyik reklámfilmben, amit azoknak is érdemes megnézniük, akik nem beszélik a nyelvet. Az aranylabdás legenda csatlakozni akart a csapathoz, de hamar elküldték.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.