Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ezrével dőlnek a like-ok Wanda Nara fenékfotója láttán

Fotó: Instagram/Wanda Nara
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mauro Icardi exe továbbra is nagyon aktív a közösségi médiában, és ötgyermekes édesanyaként is lenyűgöző formában van.

Wanda Narát sokan ismerhetik, és nemcsak futballügynökként, hiszen korábban éveken át Maxi López szerelme volt, majd egy még híresebb futballista mellett kötött ki. Lópezzel 2008 és 2013 között élt házasságban, rá egy évre pedig már Mauro Icardi feleségeként élte tovább az életét.

Soron kívül Csődbe taszíthatja a Barcelonát az UEFA büntetése

Összesen öt gyermeket nevel, de a legutóbbi házassága sem működött. Igaz, ez sokkal tovább tartott, hiszen 2014-től egészen 2022-ig volt a PSG világ sztárjának kedvese, akiről sok pletyka keringett.

Narát nem kell félteni, hamar feltalálja magát, és valószínűleg már a gyerektartásokból megél, nem beszélve a közösségi oldaláról. Csak az Instagram oldalát közel 16 millióan követik, ami ugyancsak szépen termelhet számára.

Tartalmainak nagy része a megjelenéséről, a dekoltázsáról szól, szereti kihangsúlyozni a vonalait. A követők közül pedig sokan odavannak érte, és a nők is elismerik, főleg öt gyermek mellett, bár sztárként ez megint más.

Ettől függetlenül lenyűgöző vonalakat hozott össze magán, most épp nem a kebleit, hanem a fenékformáját emelte ki. Rövid időn belül majdnem félmillió like futott be a posztra, bár ez várhat volt.