Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

VV Fanni édesanyja megkapja azt az összeget, ami miatt megölték a lányát

Budapest, 2021. április 24. A Fõvárosi Törvényszék épületének, több ügyészség székhelyének a részlete a fõváros V. kerületében, a Markó utcában. Az épület 1890-ben készült el Hauszmann Alajos és Jablonszky Ferenc tervei szerint eklektikus stílusban. MTVA/Bizományosi: Róka László
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Az asszony gyűlöli azt a pénzt, melyhez lánya vére tapadt.

Minden bizonnyal lányának készít emlékhelyet abból a pénzből Novozánszki Fanni édesanyja, melyet lánya szépészeti beavatkozásra gyűjtött össze, és ami miatt meg kellett halnia.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

B. László nyereségvágyból végzett a nővel, ám a 4,5 millió forintnyi összeget a lakásban felejtette a gyilkos, amit aztán végül a rendőrség bűnjelként foglalt le – emlékeztetett a Borsonline.

„Nehéz szavakba önteni, hogy mit gondol Fanni édesanyja erről a pénzről – mondta dr. Lichy József, a család ügyvédje a lapnak. Utálja, irtózik tőle, tudja, hogy emiatt halt meg a gyermeke…”

VV Fanni meggyilkolásának ügyében májusban született meg a másodfokú, jogerős ítélet, melynek során B. Lászlót húsz év fegyházra ítélték. A korábbi, életfogytiglanihoz képest így jelentős enyhítést értek el a jogi képviselői.

A férfi továbbra is tagadott minden vádat, holott a járművében megtalálták a fiatal nő DNS-ét és vérét is. Novozánszki Fanninak 2017. novemberében veszett nyoma, holttestét azóta sem találták meg.