Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,812 $

Autóval ütközött egy vonat Fehérvárcsurgó közelében, majd kisiklott

Egy ember megsérült a vonaton, amikor kisiklott a szerelvény, amikor az egy autóval ütközött Fehérvárcsurgó közelében.

Fotó: Facebook/MÁV
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Mávinform beszámolója szerint a Székesfehérvárról Komáromba 8:26-kor elindult S150-es vonat (34912) oldalának ütközött egy autó Fehérvárcsurgó közelében, az Igari úti átjárónál. A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött. A kiadott közleményben megjegyzik, a vonat kocsija két tengelyével kisiklott a baleset következtében, és egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett a szerelvényen. A vonaton a baleset idején összesen tizenheten utaztak.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a forgalom, emiatt Bodajk és Székesfehérvár között pótlóbusz szállítja az utasokat. A Székesfehérvár-Komárom vonalon 20-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani. A Katasztrófavédelem megjegyzi, a székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek az autóból, és átadták a mentőknek. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.