Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Völgyi Zsuzsi reagált a megdöbbentő kommentekre: „Emberek, nyugodjatok le”

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsi is megdöbbenhetett pár hozzászóláson, miután a Farm VIP 3 egyik legmegosztóbb karakterévé vált Szorcsik Viki mellett.

Sokáig Szorcsik Vikit igyekeztek darabokra szedni a hozzászólók egy része a közösségi médiában a vitái, a stílusa és a karaktere miatt. Rengeteg támadást kapott, ám az elmúlt napokban kikerült a középpontból.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Helyette Völgyi Zsuzsi van ott, akinek volt egy komolyabb vitája Görgényi Fruzsival, és a társak szerint az ő vezetésével legutóbb 1 millió forintot buktak. Többen kiakadtak rá, hogy mit csinál, és szerintük másra hárítja a felelősséget.

A nézők közül egyesek átlépték a határt, és megdöbbentő kommentek is születtek Zsuzsiról. Az énekesnő nyilván tisztában van azzal, ami az interneten történik, pontosan látja ezeket a hozzászólásokat és üzeneteket.

„Cirkusz és kenyér kell a népnek!?” – írta a legújabb posztjában Zsuzsi az Instagram oldalán. „Elkepesztő számomra, ahogyan a televízió néző bele tudja magát élni pl a Farmba.” – folytatta a bejegyzését a híres énekesnő.

„Megnézi a műsort, majd kényszert érez, hogy kommenteljen akár a műsor hivatalos oldala alá, vagy közvetlen nekem. Emberek, nyugodjatok le! Nem öltem gyerekeket, azért legyetek már észnél amikor irkáltok.”

„Ez egy műsor! Vágott, és szerkesztett!! Ezt senki ne felejtse el!! A nézettségért pedig még mindig megy a konkurenciával a verseny. Békés Adventi vasárnapot kívánok!” – köszönt el a Farm VIP 3 sztárja.