Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Voksán Virág hatalmas vallomása: „Túlélő fázisban van a kapcsolatunk”

A rendkívül csinos és vonzó édesanya a Nyerő Párosban árulta el, hogy valójában „túlélő fázisban” van a kapcsolatuk.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Elrajtolt a Nyerő Páros új évada, amit már sokan vártak. Curtis és szerelme, Judit is része kalandnak, akikre talán a legtöbben kíváncsiak, nemigen láthattuk őket még ebben a formában.

Rajtuk kívül is vannak még nagyon ismert emberek, például a kiváló lemezlovas Voksán Virág, aki elsősorban édesanya. Két kisebb gyermekkel sosem könnyű az élet, és ezzel mindenki tisztában van. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Erősen próbára tudja tenni a kapcsolatot a gyerekvállalás, és már Virágék is tudják, ez mit jelent. Ugyanakkor közel 10 éve alkotnak egy párt, és nagyon bízunk benne, hogy ez így is marad, mert ritka, amikor egy páros ilyen sokáig van együtt.

Voksán Virág és párja, Valentényi László lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született, Vivi és Benike – tudhattuk meg az RTL Magyarország összefoglalójából az első adásrészt követően.

A dj elárulta, hogy nehezen épít ki bizalmat, és Laci az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik. Saját bevallásuk szerint nehéz periódusba ért a közös életük, ugyanis a gyermekek komoly próbatételek elé állítják őket, de most a Nyerő Párosban is tovább küzdenek majd együtt, egymásért.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.