Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Vodafone: korlátlan beszélgetést és internetet is vásárolhatnak a feltöltőkártyások

Ez elsősorban azoknak lehet hasznos, akiknek csak egy-egy hónapban van szükségük nagy mennyiségű belföldi forgalomra.

Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Előfizetési kötelezettség nélkül, egy hónapon át (30 nap) biztosít korlátlan adatforgalmat és telefonálást a Vodafone Magyarország új, novembertől elérhető feltöltőkártyás kiegészítő szolgáltatása – írta meg a hvg.hu.

Kifejtik, a vállalat új szolgáltatása 30 naponta 12 990 forintba kerül. Aki ezt befizeti, korlátlan belföldi adatforgalmat és korlátlan belföldi beszélgetést, valamint EU roaming környezetben felhasználható 33 GB roaming adatkeretet kap anélkül, hogy havi díjfizetés mellett el kellene köteleződnie. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Mindez azt jelenti, hogy a szolgáltatás a 30 napos időszakot követően automatikusan megszűnik, tehát nem von magával ismétlődő fizetési kötelezettséget. Vagyis alkalmanként, de akár többször egymás után is igénybe lehet venni, attól függően, ki hogyan szeretné.

A lap megjegyzi, ez elsősorban azoknak lehet hasznos, akiknek csak egy-egy hónapban van szükségük nagy mennyiségű belföldi forgalomra, s például emiatt sem szeretnének előfizetésesek lenni.

Hozzáteszik, a korlátlan adatforgalom és telefonálás lehetőségét a My Vodafone mobilapplikáción keresztül aktiválhatja minden feltöltőkártyás ügyfél, de akár SMS-ben is megtehetik ezt, ha úgy kényelmesebb.