Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Vitézy Dávid megosztotta, mit tenne, ha őt választanák meg főpolgármesternek Budapesten

A volt közlekedési államtitkár ígéretet tett arra, hogy biztonságosabbá teszi a villamosozást, ha ő lesz Budapest főpolgármestere.

Fotó: MTI/Komka Péter
Belpolitika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Vitézy Dávid volt közlekedési államtitkár, az LMP és civil szervezetek főpolgármester-jelöltje egy friss, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében osztotta meg, mire számíthatnak a fővárosiak, ha őt választják meg főpolgármesternek.

Vitézy a bejegyzésben ígéretet tett arra, hogy ha főpolgármester lesz, bővíti majd a BudapestGO alkalmazást: közlése szerint a BKK-rendészet létrehozása nem csak csupán a járművezetők, de az utasok számára is lehetővé teszi majd, hogy közvetlenül jelezzék, ha valami nincs rendben a villamoson vagy akár segítséget kérjenek. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

„A messziről bűzlő, nőket fogdosó, másokat zaklató személyekkel szemben érvényesíteni kell az együttélésünk közös szabályait.
A közösségi közlekedés biztonságának és biztonságérzetének helyreállítása érdekében ezért még idén ősszel létrehozzuk a BKK-rendészetet, ha megkapom a felhatalmazást a budapestiektől.”

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.