Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Visváder Tamás nem tenne próbát a Sztárboxszal: engem még a nők is megvernének

Drukkolásban viszont igazán jeleskedik.

Fotó: Instagram/Visváder tamás
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Visváder Tamás a Reggeli vendégeként többek között arról is beszélt, hogy új szokást alakított ki: naponta beiktat egy 6-7 kilométeres sétát, hogy meglegyen a 10 ezer lépése. Elmondása szerint a testén egyelőre nem észlelt változást, lelkileg viszont feltöltik a Római-parti kiruccanások a kutyájával, így határozottan megérte belevágnia.

A 2024-es évet illetően pedig elárulta, sok projektje van, forgatni is szeretne még, ám a következő Sztárboxnak nem valószínű, hogy nekivág. „Nem bokszolnék. Engem csak megverni tudnának. Még a nők is megvernének. De fantasztikusan tudok drukkolni!” – jelentette ki az üzletember a műsorban, ebből szemlézett a 24.hu. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Majd hozzátette, számításai szerint a testi adottságai miatt pont a nehézsúly kategóriába esne, amiben a legkevésbé sem szeretné kipróbálni magát. „Végiglogikáztam: 186-7 centiméter magas vagyok, majdnem 100 kiló, abból nehéz lefogyni. Pont az Árpa Attila, Brasch Bence-félékkel kellene verekednem, az meg KO” – magyarázta.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Visváder nem finomkodott, őszintén elmondta, mit gondol Andy Vajnáról. Elsőként bevallotta, mindig is példaképként tekintett a producerre, még ha nem is volt „könnyen megfejthető” ember. Szerinte olyan típusú ember volt, akit pillanatok alatt nagyon könnyen meg lehetett szeretni, „viszont szeretetet adni nem tudott szinte senkinek”.

Ez alól kivételként egyedül Vajna Tímeát említette, akiről úgy vélekedett, őt igazán szerette a filmmogul. Majd arra utalt, a Vajna közelében töltött idő több szempontból is hatással volt rá, jó néhány dologban felnyitotta a szemét. De arról is szót ejtett, mi volt az, ami igazán zavarta a néhai producert, különösen akkor, ha mások tették.