Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Vinícius jr. máris megérdemelné az Aranylabdát?

Honfitársai, a legendáknak számító Ronaldo és Rivaldo szerint nem kérdés, hogy a Real Madrid sztárja megérdemli-e az Aranylabdát.

...svg content...Fotó: Vinícius Júnior, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében játszott Borussia Dortmund - Real Madrid mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2024. június 1-én. A Real Madrid 2-0-ra győzött, és 15. alkalommal nyerte el a Bajnokok Ligája trófeáját. MTI/AP/Frank Augstein
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Vinícius Júnior döntő szerepet játszott a Real Madrid sikeres szezonjában, hozzásegítve a spanyol gigászokat a LaLiga és a Bajnokok Ligája cím megszerzéséhez is. A fiatal brazil csatár gólt is szerzett a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-döntőben, hozzájárulva ezzel a klub 15. európai kupagyőzelméhez.

Rivaldo az ESPN Brasilnak nyilatkozva dicsérte Viníciust az elkötelezettségéért és a kemény munkájáért, amelynek köszönhetően jelentősen javult a góllövő képessége. A korábbi brazil válogatott játékos kiemelte, hogy Vinícius ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 34 mérkőzésen 24 gólt szerzett, ami szintén a fejlődését bizonyítja. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Miután megérkezett a Real Madridhoz, egyből a B-csapathoz került, hogy tanuljon. Néhány lejátszott mérkőzés után még mindig látszott, hogy meg kell tanulnia, hogyan szerezzen gólokat. Ma már mindenki láthatja, hogy a kemény munkának meglett az eredménye”, mondta Rivaldo.

Bár Rivaldo úgy véli, Vinícius már eddig is eleget tett ahhoz, hogy megérdemelje az Aranylabdát, ha nyáron a Copa Américát is megnyerné Brazíliával, az véleménye szerint tovább erősítené igényét a rangos elismerésre.

Rivaldo kijelentésével Ronaldo is egyetértett, ám annyit még hozzátett, hogy véleménye szerint Vinícius már most „messze a világ legjobb játékosa”, így senki sem lepődne meg, ha a nívós díjat már most megkapná.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.