Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Új szintekre hozhatja a magyar filmipart a Most vagy soha!

„Ti kértétek, mi teljesítjük!” – emelte ki a film producere.

Fotó: MTI/Kertész Róbert
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint azt már megírtuk, korábban is sejteni lehetett, hogy óriási siker lesz a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm, hiszen a nyitóhétvégén több mint 75 ezer nézőt vonzott a mozikba, s több mint 162 millió forint bevételt termelt. Ezzel pedig 1990 óta minden idők legjobb filmes bevételét érte el az első hétvégén.

Ám a hírek szerint az alkotás továbbra is nagy siker: már 100 ezer néző látta a mozikban, s mindezt a bemutató tizedik napján érte el a film. A Most vagy soha! producere, Rákay Philip pedig nemrégiben arról írt a hivatalos közösségi médiás oldalán, mennyire hálás, hogy ilyen sokan érdeklődnek a film iránt, s hogy olyan sok szeretetet kapnak. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

„Rendkívül jólesik, hogy az elképesztően aljas, nemtelen támadások ellenére is kiálltok a Most vagy soha mellett. Szívből köszönöm” – írta a Facebookon közzétett bejegyzésében. De a producer pár órával korábban arról is beszámolt, hogy közkívánatra készítettek egy videóklipet a Gólyamadár című dalból.

„Sokan kérdezitek, melyik magyar tájegységről származik ez a népdal. Az igazság az, hogy a Gólyamadár nem népdal, hiszen a Most vagy soha! egyik legszebb jelenetéhez alkottuk. A zeneszerzője Gulya Róbert – akinek a film csodálatos zenéjét köszönhetjük –, a szövegét pedig én magam írtam” – árulta el Rákay Philip.

„A dalszöveget egyik kedvenc Petőfi versem ihlette, amelynek címe: A gólya. Hallgassátok szeretettel!” – tette hozzá. A hírnek sokan örültek, ennek pedig kommentben is hangot adtak. Egy felhasználó például úgy fogalmazott: „csodálatos, elismerésem a készítőknek”, valaki más pedig azt írta: „csodálatos dal, a lelkemig hatolt”.