Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,52 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
67,186 $

Elképesztően nagy siker a Most vagy soha!, özönlenek a magyarok a mozikba a film miatt

Özönlenek a nézők a mozikba a Most vagy soha! című film miatt, ami a magyar filmgyártás egyik legendája lehet.

Fotó: Kumin Ferenc, Magyarország londoni nagykövete köszönti a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm londoni díszbemutatójának közönségét a Leicester Square Vue filmszínházban 2024. március 17-én. Az alkotók jelenlétében mutatták be a március 15-éről és hőséről, Petőfi Sándorról szóló filmet a brit fővárosban. MTI/Kertész Róbert
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Korábban már beszámoltunk a Most vagy soha! kezdeti sikeréről, és már akkor sejteni lehetett, hogy óriási siker lesz a film, melyben olyan színészek kaptak lehetőséget mint Horváth-Lajos Ottó, Koltai-Nagy Balázs, Jászberényi Gábor, Fehér Tibor, Mosolygó Sára és Berettyán Nándor, akik mindig emlékezni fognak ezekre a forgatásokra.

Berettyán Petőfi Sándort formálhatta meg a filmben, addig Mosolygó Szendrey Júlia bőrébe bújhatott. Egy igazán látványos és történelmi alkotást kaptak a nézők, aminek többek között Rákay Philip is a producere volt Fülöp Péter, Csincsi Zoltán és Kriskó László mellett. A magyar történelem azon pontját dolgozza fel a film, amivel éves szinten foglalkozik a társadalom.

Az 1848-ban történtek örökre megváltoztatták Magyarországot, és a mai napig, ennyi évtized múltán is megemlékeznek a márciusi ifjakról, így többek között Petőfi Sándorról, aki a valaha élt egyik legismertebb magyar. Rákay Philip több mint büszke a filmre, így arra is, hogy azt már 100 ezer néző látta a mozikban.

Mindezt a bemutató tizedik napján érte el a film, ami nagy siker, ritkán látni hasonlót. Talán még a vártnál is többen kíváncsiak az alkotásra, és azt is érdekes lesz figyelni, hogy később a televízióban hány embert köt le, valószínűleg kiugró nézőszámokra számíthatunk, akárcsak ezekben a napokban a mozikban.

„Nem tudok eléggé hálás lenni a hatalmas érdeklődésért és a szeretetért, amit Tőletek, a nézőktől kapunk! Rendkívül jólesik, hogy az elképesztően aljas, nemtelen támadások ellenére is kiálltok a Most vagy soha mellett. Szívből köszönöm!” – írta a posztjában a film producere, Rákay Philip a Facebook oldalán.