Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Videón, ahogy a levegőben kigyullad egy Boeing 737-es repülőgép hajtóműve

Egészen meghökkentő felvételek láttak napvilágot egy repülőgépről, melynek hajtóműve a levegőben gyulladt ki.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Ázsia
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Hszinhua hírügynökség számolt be arról, hogy a dél-koreai T’way Air légitársaság egyik repülőgépe filmbe illő jelenetbe keveredett: a Boeing 737-800-as típusú gép a tokiói Narita nemzetközi repülőtérről szállt fel, helyi idő szerint szerdán este 21 óra 22 perc körül, s eredetileg a dél-koreai fővárostól, Szöultól mintegy 50 kilométerre nyugatra fekvő Incshon nemzetközi repülőtéren készült leszállni.

Csakhogy az úton a repülőgép jobb oldali hajtóművéből hirtelen szikrák és lángok csaptak ki, míg a repülőgép fedélzetén égett szagot éreztek az utasok. A 122 utast szállító repülőgép végül mintegy 20 perccel később kényszerleszállást hajtott végre a repülőtéren. Később arról jelentettek a helyi lapok, hogy a hajtómű annak következtében gyulladt ki, hogy egy madár belerepült. Személyi sérülésről nem érkezett jelentés. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.