Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Videón, ahogy egy golfkocsin utazó párt vesz üldözőbe egy aligátor

A sofőr annyira megijedt, hogy félrerántotta a kormányt, s majdnem felborultak.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rémisztő esetet vettek videóra a floridai Ave Mariában – írja a Fox29.com. A felvételen az látható, amint elhalad egy golfkocsi az úton, a házak között pedig egy aligátor sétál. Majd amikor egy újabb jármű tűnik fel, a méretes példány feldühödik és száját tátva nekiront a kocsinak, ezzel alaposan ráijesztve a járművön utazó párra.

A sofőr annyira megijedt, hogy félrerántotta a kormányt: látható is, amint letérnek az útról, s majdnem felborulnak, de a golfkocsi vezetője az utolsó pillanatban visszakormányozta a járművet az útra. Szerencsére sikerült kikerülniük az állatot, így annak sem esett baja, a támadás után a közeli tó felé vette az irányt. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

„Ó, Istenem!” – hallatszik a videón Denise Prues hangja, aki rögzítette az esetet. „Zajt hallottam a kertből, ezért kinéztem, és megláttam az aligátort, amint békésen sétál a házak között. A telefonom pont nálam volt, ezért gyorsan előkaptam, hogy fel tudjam venni” – magyarázta egy helyi lapnak, bár arra talán ő sem számított, hogy a hüllő nekitámad majd egy golfkocsinak.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy január közepén kritikus állapotban szállítottak kórházba egy kilencéves kisfiút, akit megharapott egy krokodil. Az incidens a világörökség részét képező Kakadu Nemzeti Parkban, Ausztrália északi részén történt este 9 óra körül. A támadást követően a gyereket egy mentőhelikopterrel a Jabiru klinikára vitték, hogy megfelelő ellátást kaphasson.

De azt is megírtuk, hogy Floridában a hozzátartozók hanyagságért pereltek be egy idősotthont, amelynek közelében egy 85 éves lakó halálát okozta egy 3 méteres aligátor. Az állat tavaly februárban az idősek számára fenntartott ingatlanhoz tartozó mesterséges tó partján támadta meg Gloria Serge-t,  aki a kutyáját sétáltatta.