Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Vérengzésbe torkollott egy kilakoltatás, egy rendőr és egy bírósági alkalmazott meghalt

Kilakoltatási művelet közben dördültek lövések, két ember életét vesztette.

Fotó: Depositphotos
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ABC News jelentése szerint a Missouri állami autópálya-rendőrség számolt be arról, hogy egy rendőr és egy bírósági alkalmazott csütörtökön életét vesztette, miután a Missouri állambeli Independence-ben egy kilakoltatás közben lövések érték őket. Justin Ewing, a Missouri Állami Autópálya-rendőrség munkatársa csütörtök esti sajtótájékoztatóján megerősítette, négy embert értek lövések az incidens során.

Három rendőr, valamint a Jackson Megyei Körzeti Bíróság egy polgári peres ügyintézője sérült meg az incidensben, egy rendőr és a bírósági alkalmazott pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A két másik meglőtt rendőrt kórházba szállították, s jelenleg is lábadoznak. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Ewing beszámolója szerint helyi idő szerint 13 óra 09 perckor futottak be az első segélyhívások a helyszínről, melyek szerint a Jackson megyei körzeti bíróság egyik polgári ügyintézőjét lelőtték az ingatlan területén. Ekkor rendőröket küldtek a helyszínre, akikre egy férfi gyanúsított kezdett lövöldözni. A férfi gyanúsítottat végül őrizetbe vették, s kisebb sérülésekkel kórházba szállították.