Végre bikiniben is láthatjuk Exatlon-Lillát, akinek tökéletes a teste

not image

A T-800-as

2021.február.24 - 02:48

Miután Lilla már nem tagja az Exatlon mezőnyének, egyre több olyan kép lát napvilágot róla, amiket eddig nem láthattunk.

Nagyon sokan kedvelték Lillát, és talán nemcsak az eredményei, illetve a karaktere miatt, mivel egy szép nőről beszélünk, aki akár modell is lehetne. Mindene meglenne hozzá, kezdve a magasságával és a testfelépítésével.

Ne feledjük, továbbra is csak a húszas évei elején jár, bármilyen más pályán is elindulhat a sport mellett. Nem egy példát láthattunk már arra, hogy a profi sportolók a munkájuk mellett modellkednek is.

Mi biztosan támogatnánk ebben Lillát, aki összesen két hónapot tölthetett el Dominikán, így számára lényegesen rövidebb volt a téli időszak, és kvázi kapott egy extra nyarat. A kiesése után sok érdekes dologról beszélt, így megtudhattuk azt is, hogy szerinte Franciska szándékosan kapott ki Lilkó ellen a medáljátékon.

Exatlon-Lilla cuki szelfije Dominikáról a medencéből

Emellett megosztotta arról is a véleményét, hogy mit gondol Krisztián döntésétől, bár még mindig nem sikerült rájönnie, hogy a csapattársa miért nem ajánlott fel számára medált, noha azt megelőzően kétszer is megtette ezt.

„Képzeletben így várom a mai Extalon Hungary adást, mindeközben a meleg nappali kanapéjáról irkálok. Nagyon szorítok az ex-csapattársaimnak, hogy be tudjanak kerülni a villába. Hajrá Bajnokok!” – írta a posztjában.