Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Vasvári Vivien szexi Mikulás jelmezbe öltözött

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A híres modell és televíziós személyiség Mikulás napján is magasra tette a lécet, egy nagyon szexi sorozat egyik darabját mutatta meg.

Vasvári Vivienben mindig is benne van a váratlan, és mindezt rendkívül szexin tudja prezentálni a követőinek. Az Instagramon például egészen elképesztő mennyiségben követik, ami már nemzetközi szinten is mérvadó.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Összesen közel 840 ezer követője van, így nincs messze a bűvös 900 ezertől, onnan pedig már csak pár lépés az 1 millió. Ez jövőre akár meg is lehet neki, nagy léptekkel halad előre, és mindenki ismeri az országban.

Ez köszönhető annak is, hogy szerepelt pár nagyobb televíziós műsorban, és még többet lehetett volna képernyőn, de nem minden produkcióra mondott igent. Még mindig sajnáljuk, hogy a Dancing with the Starsban nem volt ott, sokan el tudták volna képzelni.

Sokan szeretnének rá hasonlítani, mert rendkívül stílusos, karakteres, és mintha mindig egy divatfotózáson járna. Odafigyel a részletekre, és ez Mikulás napján sem volt másképp, aminek örülhetnek a követők.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2