Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Egészen hihetetlen, mennyire szexi Vasvári Vivien ebben a fehérneműben

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2021. december 18. - 04:53

Nem sok ilyen test létezik, mint Vasvári Vivié, aki egészen őrületesen mutat ezekben a fehérneműkben, tökéletes reklámarc.

Szerencsére még mindig találni olyan férfiakat, akik azt mondják, a nő igazán akkor vonzó a hálószobában, ha fehérneműben van. Több jelentősége is van a fehérneműnek, ami időtlen idők óta fontos szerepet játszik az életünkben.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Amióta sokkal elfogadóbb lett a világ, és egyúttal modernebb is, messze kihívóbb, vonzóbb és szexi tervezések látnak napvilágot. Ez részben a nőknek szól, hiszen, ha elégedettek azzal, amit a tükörben látnak, akkor még határozottabbá válnak.

Sokat jelent egy jó fehérnemű, ami nemcsak kényelmes, hanem magabiztosságot is kölcsönöz. Másfelől csábító erővel bír, sok férfit egyenesen megbabonáz a látvány, és hirtelen azt sem tudják, melyik a jobb és bal kezük.

Kiderült, hova utaznak Rácz Jenőék, hát nem a szomszédba

Vasvári Vivitől már számtalan őrületes fehérneműs posztot láthattunk, de képtelenség betelni vele. A nők is csak dicsérni tudják, és ennél nagyobb dicséretre nincs is szükség. Emellett egy ilyen poszttal sok nőnek adhat tippet, hogy mit válasszanak, független attól, hogy ki, milyen formában van.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.