Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Orvostól tartott haza egy idős házaspár, szörnyű balesetet szenvedtek egy vasúti átjáróban

Egy taxiban utaztak, a 48 éves sofőr túlélte a balesetet, melynek okait még vizsgálják.

Fotó: illusztráció | unsplash
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Tragikus baleset történt egy Kiszelfalu melletti vasúti átjáróban, ahol egy diagnosztikai pályajármű, valamint egy Peugeot személyautó ütközött. A karambol két halálos áldozatot követelt, egy 72 éves férfi és egy 72 éves nő életén már nem lehetett segíteni – írja a Paraméter.

Az idős házaspárnak kedd délelőtt Garamkeresztesen volt időpontja az orvosnál, onnan tartottak hazafelé egy taxival, melynek sofőrje eddig tisztázatlan okokból a sínekre hajtott. Az átkelő sorompóval nem volt felszerelve, fényjelzéssel azonban igen, utóbbi kapcsán azonban még nem közölték, hogy működött-e. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A taxit vezető 48 éves nőt mentőhelikopterrel szállították a Banská Bystrica kórházba, ahol jelenleg is súlyos sérülésekkel ápolják. A vasúti járművön hatan utaztak, közülük senki nem sérült meg. A rendőrség szakértők bevonásával kezdte meg a baleset vizsgálatát, halálokozás ügyében indítottak eljárást.

A Nový Čas című szlovák lap megszólaltatta a taxitársaság vezetőjét is, aki értetlenül állt a tragikus baleset előtt, elmondása szerint ugyanis a sofőr régóta dolgozott a cégnél, felelősségteljes autóvezetőként ismerik és komoly tapasztalattal rendelkezik.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.