Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Alekosz exe Kucsera Gáborról: van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi

Ettől függetlenül csak barátként tekint a kajakosra, akiről tudja, hogy ha szüksége lenne rá, akkor számíthatna rá, s ez fordítva is igaz.

Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy korábban már megírtuk, Kucsera Gábor nemrég otthonában látogatta meg Varsányi Rékát, miközben kártyázott a gyermekeivel. Korábban is felmerült már az emberekben, hogy esetleg több van köztük barátságnál, a kártyaparti után pedig ismét szárnyra kaptak ezek a pletykák. Erre vonatkozóan a kétgyermekes édesanya korábban azt mondta: „Nincsen semmi olyan jellegű közöttünk”. Elmondása szerint csak barátok, és reméli, hogy ez hosszú távon is így marad.

Egyúttal azt gondolja, az értékrendjük és a gondolkodásuk is azonos. „Szeretek Kucsival beszélgetni” – ismerte be. Ezt követően felidézte, amikor az Ázsia Expresszben a közös napon együtt voltak, akkor „emberileg találtak egymásra”. „Nem volt ebben hátsó szándék, és szerintem ez a kapcsolódás tette lehetővé azt, hogy ez egy barátsággá tudja kinőni magát ez a dolog” – fogalmazott, hozzátéve, hogy csak hosszú idő után sikerült összehozniuk egy találkozót, aminek a gyerekek is örültek. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Nemrég azonban ismét előjött a téma, így a Borsnak kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, milyen a kapcsolata a kalandreality-műsor győztesével. Valamint azt is megjegyezte, ő maga is tisztában van azzal, milyen jó pasi a kajakos. Ugyanakkor elsőként arról beszélt, a legutóbbi találkozójuk óta mindenki azt találgatja, hogy van-e köztük valami. „Sajnos el kell, hogy szomorítsak mindenkit, Kucsival csupán barátok vagyunk” – szögezte le újfent.

Majd hozzáfűzte: „Persze, van szemem, tudom, hogy nagyon jó pasi, de ez a kapcsolat barátságként mélyült el, olyan, mintha Gábor a testvérem lenne”. Mint mondta, szoros barátságot ápol a kajakossal, ez azonban egyáltalán nem olyan, mint a hollywoodi romantikus filmekben. „Nem úgy kell elképzelni, hogy reggel felkelünk, és az az első, hogy egymásnak megüzenjük, mit álmodtunk” – mondta Varsányi Réka.

Ám abban is biztos volt, hogy ha bármelyiküknek szüksége lenne a másikra, akkor ott lennének egymásnak. Mindezek miatt pedig azt is el tudja képzelni, hogy nyáron együtt bandáznak majd a gyerekeik. „Nekem ez valahogy többet ad annál, minthogy beleugorjunk egy párkapcsolatba, aztán utána kiderül, hogy nem működik, két hét múlva vége, és oda egy barátság” – jelentette ki.