Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Varga Viktor egy ideje a Dunában fürdik és fél éve egy jurtában él (videó)

Fotó: Instagram/Varga Viktor
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 14. - 11:43

Varga Viktortól már megszokhattuk, hogy egy igazán színes egyéniség, aki bármikor képes meglepni az embert, most is így tett.

Varga Viktor nem viccel, fél éve egy jurtában él, amiben nincs fűtés, ahogyan víz sem, kútvizet használ. Amire szüksége van odabent, az az áram, de minden mást másképpen kell megoldania, ám ez nem jelent problémát számára.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Viktor lazán fogadta a Mokka stábját, még az ágyban feküdt félmeztelen, és nem egyedül. Ott volt mellette a barátnője is, aki szintén élvezi ezen szokatlan körülményeket, de azt kell mondjuk, nagyon hangulatosra sikeredett a jurta.

A budakalászi élőkapcsolás alatt Viktor bemutatta a jurtát, ami tele van különleges tárgyakkal, melyek egytől egyig fontosak az énekes számára, aki nemcsak énekel, hanem különböző hangszereken is játszik.

Tóth Gabinak ez már baromira fáj: „Talán soha nem lesz vége”

Arról is beszélt, hogy szertartást csinált, mielőtt beköltözött volna, illetve a stúdiója ugyancsak ebben a térben kapott helyet, ami az egyik legfontosabb dolog az életében, és ez valószínűleg már nem fog változni.

Kiderült, hogy mindössze három hete készült el a vizes blokk a jurtához közel, ami segítségével fürdeni tud, azelőtt kizárólag a Duna vizét használta erre a célra. Sőt, indukciós főzőlapot is vásárolt, aminek nagyon örül, mert egy perc alatt fel tudja forralni vele a vizet. „De továbbra is a Dunát használom a fürdésre, minden nap, télen is, és nyáron is.”