Válogatás nélkül gyilkolt: nyolc ember meghalt egy lövöldözésében a FedEx gyártelepén

Fotó: Twitter/IMPD
not image

Hujber Dávid

2021. április 16. - 09:48

Csütörtök este tört ki a lövöldözés, aminek közel tíz halálos áldozata volt, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre.

A New York Post beszámolója szerint a FedEx létesítményének területén történt a lövöldözés, amiben összesen nyolcan vesztették életüket. A lövöldözés az indianapolisi nemzetközi repülőtér közelében zajlott 23 óra 10 perc körül – adta hírül a KEYT-TV.

Összesen nyolc embert nyilvánítottak halottnak a helyszínen, őket még kórházba sem tudták szállítani. Voltak olyan sérültek is, akiket bevittek a mentők, de egyelőre róluk nincs sok információ, így a koruk és a sérülésük mértéke sem ismert.

A rendőrség arra a következtetésre jutott, hogy a lövöldöző szintén az áldozatok között szerepel. A FedEx egyik munkatársa elmondta, látott odakint egy lövöldöző alakot a bejárati ajtón keresztül. Valamiféle gépfegyver lehetett nála, automata puskának tűnt, és válogatás nélkül szedte az áldozatait.

A szemtanú még el tudott bújni, így ő nem esett áldozatául a lövöldözésnek. Többen is bejelentették a lövöldözést, aminek körülményeit vizsgálják a nyomozók, egyelőre nem ismert az sem, hogy mi lehetett az indíték.

Ilyen még nem volt: Málta fog fizetni azoknak az utazóknak, akik szállást foglalnak a szigeten

Amerikában az utóbbi időben egyre több hasonló eset történik, ami miatt Joe Biden amerikai elnök változtathat a fegyverviselésen.