Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

A valódi „floridai Joker” is reagált a GTA 6 első trailerére

Ő is „szerepelt” a trailerben, most pedig nyilvánosan reagált.

Fotó: YouTube/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, végre megjelent a GTA 6 várva várt trailere, melyből kiderült, hogy ezúttal egy női főszereplő, Lúcia is helyett kapott a történetben, valamint megerősítésre került, hogy a játék 2025-nél korábban biztosan nem jelenik meg. Sőt, a trailer alig több mint 24 óra leforgása alatt minden valaha volt rekordot megdöntött.

A trailer azonban abból a szempontból nem éppen mindennapi, hogy a való életből merítettek inspirációt, sőt: ténylegesen megtörtént, meghökkentő eseményekről készült felvételeket ültettek át a trailerbe, ami egyrészt feltűnően jól sikerült, másrészt pedig határozottan szórakoztató lett. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Most pedig a trailerben szereplő, valódi „floridai Joker” reagált arra, hogy szemlátomást rá is utaltak az első Grand Theft Auto 6 trailerben. A trailerben látottak alapján úgy tűnik, hogy a játék egy része a Vice Cityre emlékeztető forgatókönyv szerint játszódik, amit a régi GTA játékosok könnyen felismerhetnek.

Csakhogy ezek mellett számos floridai mém és valós életbeli utalás is helyet kapott a trailerben, ami a „floridai Joker” figyelmét sem kerülte el. A trailerben ugyanis mások mellett egy olyan karaktert is láthatunk, akinek jellegzetes arctetoválásai vannak, és feltűnően hasonlítanak Lawrence Sullivanre, akit sokan a „floridai Jokerként” ismernek.

A tetovált férfi azután vált ismertté és kapott széles körű figyelmet a közösségi médiában, hogy 2017-ben szélsebesen terjedt az interneten a rendőrségi fotója. A TikTokra feltöltött videójában egyenesen a Rockstarnak címezte mondandóját:

„GTA, beszélnünk kell.”