Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Valami történt Curtis barátnőjének Instagram oldalával

Úgy tűnik, hogy a fiatal sportoló törölte magát az Instagramról, de egyelőre nem tudni, hogy milyen okai vannak ennek.

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Curtis és Judit az elmúlt hónapokban több közös szerelmes fotót is megosztottak egymásról a közösségi médián keresztül. A rapper rendkívül boldognak tűnt a fiatal sportoló mellett ezeken a képeken, amik rendre sok likeot is kaptak.

A Ripost kiszúrta, hogy Judit oldala hirtelen elérhetetlenné vált. „A fiatal kosárlabdázó alig egy órája még posztolt magáról egy szelfit, de aztán valamiért mégis úgy döntött, inkább törli a profilját.” – írták a cikkben. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A lap ezután gyorsan megnézte Curtis profilját, ami továbbra is elérhető, de úgy látják, hogy mintha mostanság kevesebb közös kép lenne a szerelmesekről, mint korábban volt. A rapper legutóbb a bizalomról posztolt.

Exatlon: Vivi elárulta Annának Gréti sztoriját

„A bizalom az egyik legnagyobb ajándék.” – szólt a bejegyzése Curtisnek, de ennél többet nem tudhattunk meg, hogy mire gondol.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.