Exatlon: Vivi elárulta Annának Gréti sztoriját

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivi jobbnak látta, ha mindezt megosztja Annával, mivel barátok az Exatlonban, jó a kapcsolatuk, addig Gréti igen furcsa dolgokat mondott.

A nézők közül is többen felháborodtak Gréti viselkedésén, aki a kezdetek óta Dórival mozog együtt, és sokan vannak azon a véleményen, hogy nincsenek jó hatással a csapatra. Grétinek volt egy nagyon érdekes beszélgetése Viviel, és kissé úgy tűnt, mintha Anna ellen beszélne.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Vivi nem is értette, hogy a fiatal játékostársa mit szeretne ezzel, mert valóban furcsa kérdéseket tett fel. Miután a kihívók megnyerték a csütörtököt, Vivi úgy döntött, hogy elmondja mindezt Annának, akinek ekkor már sokkal jobb kedve volt.

„Képzeld el amúgy, hogy tegnap még Gréti is rákérdezett, hogy esetleg köztünk minden rendben van-e.” – mondta Vivi, amire Anna vissza is kérdezett. „Miért ne lenne?” – tette fel a kérdést Anna. „Mert kint beszélgettünk a teraszon, és azt mondtad, hogy a problémádról épp nem szeretnél beszélni, és ez neki kicsit furcsa volt, mert ő Dórival mindent megbeszél…”

Anna szerint jobb, ha ezt elengedi Vivi. „Jó, hát szerintem ezt engedd el, ahogy neked is mondtam, én előttük nem akartam beszélni, nem veled.” – hangsúlyozta Anna. „Elmagyaráztam neki, ne félj, hogyan állnak a dolgok és nincs megtörve a barátságunk.” – folytatta Vivi.

Exatlon: András kis szerencsétlennek nevezte Viktort, nagyon a bögyében van

„Igazából nem látnak bele a mi helyzetünkbe, szóval azt, hogy ők mit gondolnak, vagy mit találgatnak, vagy mit képzelegnek, az igazából végül is kettőnkre nem hat ki, és nekem tök mindegy.” – tette hozzá Anna, aki a TV2-nek adott interjújában is azt mondta, minden rendben van velük, a többi meg csak rájuk tartozik, nem Dóriékra.