Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Valaki több mint 2.5 milliárd forintot nyert a Kenón

A Szerencsejáték Zrt. közlése szerint egy játékos megdöntötte a Kenó eddigi nyereményrekordját, és 2,625 milliárd forinttal lett gazdagabb.

...svg content...Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Szerencsejáték Zrt. keddi közleménye szerint a hétvégén egy játékos eltalálta mind a 10 számot a Kenón, ezzel megszerezve a játék történetének eddigi legnagyobb nyereményét. Az eddigi rekordot egy 2017-es egymilliárd forintos nyeremény tartotta.

A Kenót 1996 márciusában vezették be Magyarországon, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. A játék lényege, hogy a játékosok 80 számból választhatnak legfeljebb 10-et, a cél pedig minél több egyezést elérni a kisorsolt 20 nyerőszámmal. A legtöbb telitalálatos szelvényt, szám szerint 8-at, 1997-ben regisztrálták. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A Kenó mellett a Hatoslottón is kiemelkedő összegű nyeremény született a hétvégén, egy szerencsés játékos ugyanis 14 hét halmozódás után több mint 1,9 milliárd forintot nyert, ami a Hatoslottó történetének harmadik legnagyobb főnyereménye. Tavaly összesen 7 telitalálat volt ezen a játékon, köztük 3 milliárdos és 3 százmilliós nyeremény.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.