Félelmetes dekoltázst villantott Vajna Timi, őrületesen szexi

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Amikor már azt gondolnánk, hogy Vajna Timi nem tud szexibb lenni, akkor előáll egy ilyen fotóval, ami abszolúte a hónap egyik legszexibb képe.

Mindig érdekes megfigyelni, hogy az erotika milyen szerepet játszik a világunkban, szinte mindent körbefon. Kár lenne tagadni a jelenlétét, és összességében nincs is vele gond, mert az életünk része, csak nem mindegy, milyen mértékben és hogyan.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A minőségi erotikánál kevés szebb dolog létezik, különösen női oldalról. A nőkben olyasfajta erotikai hullámok rejlenek, amelyek semmihez sem hasonlíthatóak, és bármikor az őrületbe képesek kergetni velük a férfiakat.

Sok férfi meg van győződve arról, hogy ő irányít, ő az, aki uralkodik a nők felett, de közben ez sokszor fordítva van. A nők azok, akik meghozzák a döntést, hogy az ismerkedés milyen mederben folytatódjon tovább, és nagy játékosok.

Gáspár Evelin fürdőruhás képe visszahozta a forró nyári időt

Vajna Timiből is csak úgy árad a minőségi erotika, szuperlatívuszokban lehet beszélni a megjelenéséről, amire sokan irigykednek. Nem véletlenül, hiszen gyakorlatilag tökéletes a formája, és fittebb mint valaha.

Lapozó: 1 2