Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

Vajna Timi szexi belépője, micsoda lábak (videó)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 14:49

Vajna Timi belépője különleges, már csak amiatt is, mert olyan lábformája van, hogy vétek nem megmutatni a nagyközönség számára.

Sokan irigylik Vajna Timit, ami érthető, hiszen szép, csinos, szexi nő, aki járja a világot, és különleges élményeket gyűjt a barátaival. Még mindig fiatal, nincs miért aggódnia, semmiről nem maradt le az életben.

Soron kívül Dancing with the Stars 3: hihetetlen bejelentések, Kulcsár Edina, Rubint Réka, Csobot Adél is elindul

Idővel családot is alapíthat, korábban már olvashattuk tőle arról, hogy ez milyen fontos számára. Ugyanakkor nincs miért elsietnie a dolgot, hiszen a legfontosabb az, hogy meglegyen az egyensúly, a többi pedig jön magától.

Az utóbbi időben kevesebbet cikkeznek Timiről, ami főként annak tudható be, hogy javarészt az Egyesült Államokban éli az életét, így nem kell arra számítania, hogy fotósok fogják követni. Ezzel máris nyugodtabbá vált az élete, és kevesebb is a pletyka.

Nádai Anikó megható fotója a babájával

Mivel Magyarországon egyik legismertebb nőjéről beszélünk, nem csoda, hogy ez ebben a formában könnyedséget jelenthet neki. Soha nem ideális, ha minden léptünket figyelik a fotósok, és az emberek pletykálnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2