Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,080 $

Mióta itt jártál:

Vajna Timi Andy Vajnáról: „Szerettem, ahogy egymásra néztünk”

Fotó: Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetés után Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna Timinek minden hiányzik, de négy éve már csak az égből tekinthet le rá Andy Vajna, aki hirtelen ment el, még elköszönni sem tudott a feleségétől.

A sors sokszor kegyetlen, kiszámíthatatlan, és nem értjük az okokat. Vannak, akiknek kevés idő adatik meg a Földön, míg másoknak több, de hirtelen távoznak az élők sorából, anélkül hogy elköszönhetnének.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Andy Vajnának több mint 70 év adatott meg a Földön, és ez egy igazán sűrű, eseménydús, izgalmas élet volt. Nagy karriert csinált az USA-ban, mondhatni megvalósította az amerikai álmot, mialatt hatalmas név lett belőle.

Élete utolsó szakaszában főként Magyarországon dolgozott, és igyekezett elkészülni a különböző projektekkel. Mindig voltak tervei, és ez a halála előtt sem volt másképp, nem volt előjele annak, hogy rövidesen örök álomra szenderülhet.

Emiatt Vajna Timinek lehetősége sem volt elköszönni a férjétől, aki ma négy éve hunyt el. Jól emlékszik azokra az időkre, amikor együtt programoztak, sokat nevettek, és nagyon szerette, ahogyan egymásra néztek.

„Mennyit bohóckodtunk együtt. Minden hiányzik. Szerettem, ahogy egymásra néztünk, és sokat nevettünk. Mondhat bárki, bármit… mi ketten tudjuk, hogy mennyire szerettük egymást, és mindenki hogy imádott Téged…” – írta az Instagram oldalán Timi.