Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Vadonatúj játékok érkezhetnek PS5-re a legújabb trailer alapján

A Sony ismét kitett magáért, a videójáték-ipari óriás legújabb reklámjában ugyanis megannyi újdonságról hullott le a lepel.

...svg content...Fotó: Sony
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A koronavírus-járvány miatt eszközölt lezárások és karantén következtében a cégeknek nagyon nehéz kivitelezniük a hagyományos élő show-kat, mégis mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rajongók ne maradjanak friss tartalom nélkül.

A YouTubeon megjelent Sony-reklámban a japán techóriás egy március 21-én esedékes „Play! Play! Play” névre keresztelt eseménnyel borzolta a kedélyeket, amelyen minden bizonnyal a Resident Evil Village és a Final Fantasy 7 Remake Integrade game-ekről tudhatunk meg fontos információkat. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Habár ez a rendezvény önmagában nem hangzik túlságosan érdekesnek, a promóciójához készült ötperces videóból rengeteg új infómorzsára derült fény, így felbukkantak benne olyan címek is, amelyekről eddig csak pletyka szintjén tudhattunk.

Az ízelítőben helyet kapott többek között a Final Fantasy 14 is néhány pillanattal a Final Fantasy 7 Remake Integrade rövid cutscene-je előtt, továbbá a Resident Evil Village játékmenetéből is bevágták pár másodpercnyi klipet.

A régóta várt PS-exkluzív sci-fi akciójáték, a Returnal is kapott egy utolsó lökést az áprilisi rajt előtt, továbbá az egészen izgalmasnak ígérkező Deathloopot is felfedezhettük a trailerben.

A Scarlet Nexuson kívül a Guilty Gear Strive és a Balan Wonderland is megjelent, és bár ezek a game-ek főként béta verzióban léteznek, illetve fejlesztés alatt állnak, arra mindenképpen számítani lehet, hogy még ebben az évben további információkat kaphatunk arról, valójában mikor tervezik őket piacra dobni.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Tűzeset a Camponában: visszaengedték a személyzetet

Időközben visszaengedték a személyeztet a budapesti Campona bevásárlóközpontba, az éttermet kivéve, ahol a tűz keletkezett.