Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vadonatúj játékok érkezhetnek PS5-re a legújabb trailer alapján

Fotó: Sony
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Sony ismét kitett magáért, a videójáték-ipari óriás legújabb reklámjában ugyanis megannyi újdonságról hullott le a lepel.

A koronavírus-járvány miatt eszközölt lezárások és karantén következtében a cégeknek nagyon nehéz kivitelezniük a hagyományos élő show-kat, mégis mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rajongók ne maradjanak friss tartalom nélkül.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A YouTubeon megjelent Sony-reklámban a japán techóriás egy március 21-én esedékes “Play! Play! Play” névre keresztelt eseménnyel borzolta a kedélyeket, amelyen minden bizonnyal a Resident Evil Village és a Final Fantasy 7 Remake Integrade game-ekről tudhatunk meg fontos információkat.

Habár ez a rendezvény önmagában nem hangzik túlságosan érdekesnek, a promóciójához készült ötperces videóból rengeteg új infómorzsára derült fény, így felbukkantak benne olyan címek is, amelyekről eddig csak pletyka szintjén tudhattunk.

Az ízelítőben helyet kapott többek között a Final Fantasy 14 is néhány pillanattal a Final Fantasy 7 Remake Integrade rövid cutscene-je előtt, továbbá a Resident Evil Village játékmenetéből is bevágták pár másodpercnyi klipet.

A régóta várt PS-exkluzív sci-fi akciójáték, a Returnal is kapott egy utolsó lökést az áprilisi rajt előtt, továbbá az egészen izgalmasnak ígérkező Deathloopot is felfedezhettük a trailerben.

A Scarlet Nexuson kívül a Guilty Gear Strive és a Balan Wonderland is megjelent, és bár ezek a game-ek főként béta verzióban léteznek, illetve fejlesztés alatt állnak, arra mindenképpen számítani lehet, hogy még ebben az évben további információkat kaphatunk arról, valójában mikor tervezik őket piacra dobni.