Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Kiderült, mi okozta az Operettszínház művészének halálát

Lázas beteg lett, egyre rosszabbul volt, így mentőt hívtak hozzá. Nem sokkal később kórházba került és leálltak a szervei. Családját és kollégáit is mélyen megrendítette a tragédia.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt korábban megírtuk, 51 éves korában elhunyt Vadász Zsolt operett és operaénekes. A Budapesti Operettszínház tájékoztatott a szomorú hírről, hozzátéve, hogy a művész egy gyors lefolyású betegség következtében, péntek délután vesztette életét.

A Tények beszámolója szerint a népszerű operett énekes és színész két hete még színpadon volt, de nem sokkal később rosszul lett otthonában, ezért kórházba vitték. Az orvosok mindent megtettek, de hiába. A művész szervezetét húsevő baktérium támadta meg. A súlyos fertőzés miatt állapota egyre rosszabb lett és néhány nap küzdelem után elhunyt. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Úgy tudni, halála előtt lélegeztetőgépre került, majd leálltak a szervei. Péterfi Zoltán infektológus szerint ezt a fertőzést bármikor el lehet kapni, leginkább seben keresztül. Nagyon gyorsan terjed, főként, ha a beteg nem kapja meg időben a megfelelő kezeléseket, emellett kellemetlen tünetekkel is jár.

Kiss-B. Atilla Kossuth-díjas operaénekes, a színház igazgatója azt nyilatkozta Vadász Zsoltról, hogy ő „az a színpadi művész, aki mindig maximális felkészültséggel teljesítette a feladatát, a legnagyobb művészi alázattal. A kollégái iránti legnagyobb tisztelettel, a műfaj szolgálatában”.

Oszvald Marika színésznő is megdöbbent a tragédia hírének hallatán, mint fogalmazott, a művész kivételes tehetség volt és nagyszerű ember. Vadász Zsolt elvesztése a családját is megviselte, beleértve a feleségét és állandó duettpartnerét, Lukács Anitát is. Még nem tudják, hogyan fogják feldolgozni a tragédiát – teszik hozzá.

Kiderült, mikor döntött a visszalépésről Joe Biden

Egyre több mindent tudni Joe Biden visszalépéséről, aki jó eséllyel az elnökség leadása után visszavonul.