Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Kiszel Tünde is gyászol

Sokakat megrázott Vadász Zsolt hirtelen halála, akit fiatalon ragadott el a halál, Kiszel Tünde is csak kereste a szavakat.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Derült égből villámcsapásként érte az emberek többségét Vadász Zsolt művész halála. Sokat veszít a szakma a hirtelen halálával, és rengetegen gyászolják, nemcsak a kollégái, hanem azok is, akik ismerték, akár nézők részéről.

Mindig fájdalmas, ha valaki ideje korán megy el, és még csak meg sem élheti az öregkort. Sok művész járt már hasonlóan a múltban, akik előtt szép élhetett lehetett volna, felsorolni is nehéz lenne a nevüket, annyian vannak. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Vadász Zsolt is közéjük tartozik, és már soha nem láthatjuk őt újra a színpadon, ami természetesen Kiszel Tündét is szomorúvá teszi. Mélyen tisztelte és szerette a művészt, aki mindig lenyűgözte a tudásával, az énekhangjával, és azzal, amit képviselt.

„Isten Veled drága Vadász Zsolt! Felfoghatatlan, hogy ilyen hamar elmentél és most már az égi színpadon énekelsz! Nemcsak csodálatos Művész, gyönyörű hangú, elegáns bonviván de csodálatos Ember is voltál. Bármikor találkoztunk, mindig kedves és közvetlen voltál! Sokszor láttalak és hallottakat a színpadon! Köszönöm a felejthetetlen, szép élményt! Őszinte részvétem a Családodnak! Hiányozni fogsz…” – írta a posztjában Kiszel Tünde.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.