Üzenetet kapott Dzsudzsák Balázs az Exatlonból

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021.április.12 - 19:34

Egy korábbi csapattársa üzent neki, aki történetesen az Exatlon Hungary harmadik évadában tűnt fel. Gelencsér Timi hozta fel a témát számára a szünetben.

Mint ismeretes, az Exatlon Hungary harmadik évadának mezőnye a hét elején Törökországgal csap össze a Nemzetek Csatájában, közvetlen azután, hogy összemérték erejüket Mexikóval és Dominikával.

A török csapatban ott van Sercan Yıldırım is, aki korábban együtt futballozhatott Dzsudzsák Balázzsal Törökországban, ugyanis a Debrecen sztárja többek között a török bajnokságban is kipróbálta magát az évek alatt.

Sercan Gelencsér Timinek adott egy rövidebb interjút a szünetben. „Dzsudzsák egy nagyon jó focista, nagyon örültünk, hogy Törökországban is együtt játszhattunk. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, mert ő egy világsztár.”

Berkiék szívesen élnének a Maldív-szigeteken, de…

„Vele játszani, nekem is egy kiváltság volt. Hiányzik nekem, innen is üdvözlöm! Remélem, egyszer újra találkozunk.” – tette hozzá a török játékos, aki igent mondott az Exatlon felkérésére és csatlakozott a török válogatotthoz.

Ma este tehát Nemzetek Csatája a TV2-n az Exatlonban, ahol mindig történnek váratlan fordulatok. Meglátjuk, hogy az első összecsapáson kik nyernek a magyarok és a törökök közül, de egy biztos, a megsérült Krisztián nélkül sokkal nehezebb dolguk lesz honfitársainknak.