Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Uruguay kapufákig jutott, nem bírtak Dél-Koreával

Fotó: 2022. EPA/Neil Hall

Takács Petra

2022. november 24. - 16:14

Nem lehet azt mondani, hogy egy újabb fergeteges világbajnoki mérkőzésen lennénk túl, mert távolról sem, mialatt még csak gól sem született az Uruguay-Dél-Korea meccsen.

Azok után, hogy Svájc kissé szenvedve győzte le Kamerunt, bízhattunk benne, hogy többet kapunk a folytatásban. A svájciak és a kameruniak mérkőzésén mindössze egyetlen egy találat született, noha annál sokkal többre számíthattunk.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A következő mérkőzés Uruguay és Dél-Korea párharca volt a H csoportban, bár élvezetesebb perceket kaptunk, gólokat már nem. Hosszú ideig csak a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, nem volt túl magas a színvonal.

Az első félidő lefújása előtt a dél-amerikai csapat centikre volt attól, hogy megszerezze a vezetést. A második félidő végén szintén láthattunk egy kapufát Uruguay neve mellett, de nem volt szerencséjük, és sokszor inkább szenvedtek a pályán.

Hiába voltak meg az erősebb nevek a kezdőben, Dél-Korea képes volt tartania tempót, és a helyzetek sem maradtak el. Összességében ismét egy olyan meccset láthattak a nézők, ami alatt nem volt szégyen elbóbiskolni.

Egyre több az olyan meccs, ahol még csak gól sem születik, ez volt a negyedik ilyen, ami talán betudható az időjárásnak, a furcsa időpontnak, és így tovább. A mai nap folyamán még két mérkőzést rendeznek, amit az M4 Sport ugyanúgy élőben közvetít, köztük a brazilok bemutatkozásával, melyet mindenképpen ajánlani tudunk.