Dollár
394,23 Ft
Euró
408,36 Ft
Font
473,15 Ft
Bitcoin
16,410 $

Uruguay kapufákig jutott, nem bírtak Dél-Koreával

Fotó: 2022. EPA/Neil Hall

Takács Petra

2022. november 24. - 16:14

Nem lehet azt mondani, hogy egy újabb fergeteges világbajnoki mérkőzésen lennénk túl, mert távolról sem, mialatt még csak gól sem született az Uruguay-Dél-Korea meccsen.

Azok után, hogy Svájc kissé szenvedve győzte le Kamerunt, bízhattunk benne, hogy többet kapunk a folytatásban. A svájciak és a kameruniak mérkőzésén mindössze egyetlen egy találat született, noha annál sokkal többre számíthattunk.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A következő mérkőzés Uruguay és Dél-Korea párharca volt a H csoportban, bár élvezetesebb perceket kaptunk, gólokat már nem. Hosszú ideig csak a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, nem volt túl magas a színvonal.

Az első félidő lefújása előtt a dél-amerikai csapat centikre volt attól, hogy megszerezze a vezetést. A második félidő végén szintén láthattunk egy kapufát Uruguay neve mellett, de nem volt szerencséjük, és sokszor inkább szenvedtek a pályán.

Hiába voltak meg az erősebb nevek a kezdőben, Dél-Korea képes volt tartania tempót, és a helyzetek sem maradtak el. Összességében ismét egy olyan meccset láthattak a nézők, ami alatt nem volt szégyen elbóbiskolni.

Egyre több az olyan meccs, ahol még csak gól sem születik, ez volt a negyedik ilyen, ami talán betudható az időjárásnak, a furcsa időpontnak, és így tovább. A mai nap folyamán még két mérkőzést rendeznek, amit az M4 Sport ugyanúgy élőben közvetít, köztük a brazilok bemutatkozásával, melyet mindenképpen ajánlani tudunk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.