Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Újabb rossz hírt kaptak a Netflix felhasználói

Twenty20

Bense Róbert

2022. október 19. - 22:37

A reklámok bevezetését követően várhatóan a fiókok megosztásának szabályozását is bevezeti a szolgáltató.

Rengetegen éltek eddig a streaming platform kiskapujával, miszerint alfiókok létrehozásával megosztható volt egy előfizetés. Ennek hamarosan vége, a Netflix ugyanis nem akar „ingyen” fiókokat.

Valahol érthető, ugyanis legalább százmillió felhasználó élt ezzel a lehetőséggel, ami még akkor is óriási bevételnövekedést jelenthetne, ha zömük ezek után nem használja majd a szolgáltatást.

Januártól vége a jó világnak

A lehetőséget várhatóan nem szüntetik meg, ugyanakkor külön költségekhez kötik majd, így egy profil megosztása további dollárokba – esetünkben forintokba – fog majd kerülni – írja a Bild.

Az átállásra sem vár sokat a Netflix, minden bizonnyal már 2023 elejétől bevezetik az új rendszert, melynek tesztfolyamatát a dél-amerikai felhasználók már megtapasztalhatták, a szolgáltató pedig pozitív változásokat tapasztalt.

Hogy egészen pontosan mennyibe fog kerülni egy plusz profil, arról hivatalos információkat még nem tettek közzé, ám a tesztüzem ideje alatt 3 dollárt kértek érte, így jelenlegi árfolyamon nagyjából 1200-1300 forintról lehet majd szó.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.