Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Újabb bombafenyegetés Szlovákiában: egy egyetemi épületet kutatnak át a rendőrök

Ezúttal a rendőrségnek címezték a fenyegető e-maileket, melyek szerint egy egyetem épületében bomba van.

...svg content...Fotó: Unsplash/Martin Katler A kép illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter jelentése szerint hétfő délelőtt újabb bombafenyegetésről kapott bejelentést a szlovák rendőrség: egy ismeretlen személy ezúttal a városi rendőrség több e-mail-címére küldött fenyegető hangvételű üzeneteket, melyek szerint bomba van a Pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem Vazovová utcában lévő épületében.

A rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, az utcát lezárták és megkezdték az épület átfésülését. A forgalmat és az embereket is elterelték a helyszínről és annak közeléből, s arra kértek mindenkit, hogy kerüljék el a környéket. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A TASR megkeresésére Juraj Rybanský, az egyetem szóvivője megerősítette, hogy bombariadóról van szó, és az egyetem Vazovová utca 5 szám alatti épületét érinti, melyet kiürítettek.

A helyi hatóságok közlése szerint az ügyben a nyomozást a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) vette át, a későbbiekben pedig a szükséges műveletek elvégzését követően fog döntést hozni a bűncselekmény jogi minősítéséről.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.