Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Már javában készül az új Predator-film, a Badlands

A rendezői székben pedig a 2022-es Predator-előzményfilm, a Prey író-rendezője, Dan Trachtenberg ül.

Fotó: Prey
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Hollywood Reporter szúrta ki, hogy már javában készül az új Predator-film, melynek rendezője Dan Trachtenberg, a 2022-es Predator-előzményfilm, a Prey író-rendezője. A franchise új, önálló filmje a Badlands címet kapta, noha a készülő film cselekményének részletei egyelőre nem ismertek.

Annyi azonban biztos, hogy a forgatás a tervek szerint még idén elkezdődik. Várható volt az új film bejelentése, hiszen a 2022-es Prey elsöprő siker volt, s több rekordot is megdöntött a Hulun, egyebek mellett a platform legnézettebb premierje volt, így a 20th Century Studios-t sem kellett nagyon győzködni. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Annak kapcsán egyelőre nem érkezett hír, hogy a hamarosan érkező új film ismét streamingszolgáltató platformján debütál-e, vagy a mozikban, de utóbbi sem tűnik valószínűtlennek. Érdekesség, hogy Trachtenberg a Stranger Things ötödik és egyben utolsó évadának rendezője is lesz, és korábban olyan projekteket rendezett, mint a 10 Cloverfield Lane, a The Boys pilotja és a Black Mirror: Playtest.

Az eredeti Predator-film John McTiernan rendezésében még 1987-ben debütált, a főszerepekben pedig olyan színészeket láthattunk, mint Arnold Schwarzenegger, a nemrég elhunyt Carl Weathers és Jesse Ventura. A filmnek három folytatása született: Predator 2 (1990), Predators (2010) és The Predator (2018).

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.