Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Eddig nem látott jelenetek jelentek meg az új Beverly Hills-i zsaruról

Ha valamit, akkor a Beverly Hills-i zsarut mindenképpen látnunk kell, amiről megjelent egy új, magyar feliratos előzetes a Netflixtől.

...svg content...Fotó: YouTube/Netflix
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hills utcáit járja. Miután a lánya élete veszélybe kerül, Foley és a lánya (Taylour Paige) összefog egy új partnerrel (Joseph Gordon-Levitt), valamint a régi barátokkal, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton), hogy leleplezzenek egy összeesküvést – írja a Netflix a leírásában.

Többek között azt is megtudhattuk, hogy a a film Jerry Bruckheimer, Eddie Murphy és Chad Oman producerek közreműködésével és Mark Molloy rendezésében készült. Elnézve az eddig látott jeleneteket, óriási dobásnak tűnik a folytatás, ami messze túl fogja szárnyalni a sok kritikát kapott előző részt. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Itt aztán annyi akciót kapunk, mint eddig összesen sem, nagyon várjuk a filmet, mely kizárólag a Netflixen lesz láthat július 3-tól. Szerencsére a régi szereplők is visszatérnek, akik sokat öregedtek a 80-as évek óta, akárcsak Axel, viszont még mindig ő tartja magát a legjobban, megérte ennyit várni a folytatásra.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.