Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Megjelent az új Beverly Hills-i zsaru film szinkronos előzetese

Már nézhető a Beverly Hills-i zsaru legújabb részének magyar szinkronos előzetese, benne a régi szereplőkkel.

...svg content...Fotó: YouTube/Netflix
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Nem sok ismertebb akciófilm létezik a Beverly Hills-i zsarunál, aminek noha évtizedekkel ezelőtt jelent meg az első része, és azt követően csak további két rész készült belőle, még a mai modern generáció is ismeri, különösen a legelső epizódot.

Szerencsére Axel Foley és a többiek nem vonultak nyugdíjba, visszatér a legendás detroiti zsaru, és ismét felforgatja a környékét. Eddie Murphy sem fiatal már, bár nemigazán látszik rajta, hogy 63 éves, mintha alig öregedett volna. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A többieken már sokkal inkább visszaköszön a kor, és furcsa belegondolni, hogy az akciósztár, aki 10 gyermek édesapja, 1976 óta aktív a szakmában. Nagyon fiatalon kezdte az 1961-ben született Murphy, most pedig arra készül, hogy a Netflixen is taroljon. A premier július 3-án lesz, így nem kell túl sokat várnunk a nagy pillanatra.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.