Úgy tűnik, már most megvan, ki lesz Koeman utódja, ha elbukik a Barcelonánál

not image

A T-800-as

2020. október 30. - 14:19

Még az sem biztos, hogy Ronald Koeman végig csinálhatja a szezont a Barcelonánál. Az utódja egy legendás játékos lehet, aki szintén erősen kötődik a klubhoz.

Még az sem biztos, hogy Ronald Koeman végig csinálhatja a szezont a Barcelonánál. Az utódja egy legendás játékos lehet, aki szintén erősen kötődik a klubhoz.

Ronald Koeman, a Barcelona egykori játékosa és másodedzője egy több sebből vérző csapatot vett át, mely majdnem elveszítette Lionel Messit, megvált az elnökétől és több sztárjától. Nehéz idők ezek a katalánok számára.

Pénzügyi szempontból sem állnak túl jól, és emiatt nehezen tudnak igazolni. Az eredmények pedig nemigazán jönnek, ami miatt szép lassan elkezdhet inogni a kispad a holland alatt. Sokat nem is kellett várnunk erre…

A Barca Universal arról ír, hogy talán már meg is van, ki lesz az utód, ha Koemannak mennie kell. A személye részben kötődhet az új klubvezetéshez, bár idén valószínűleg még nem fognak új elnököt választani. Szoboszlai Dominik egy életerős lövéssel az Atletico Madrid hálóját is megzörgette

Állítólag Xavi Hernández lehet a kiszemelt, míg a Real Madridnál Raul Gonzalez kerülhet bele a kalapba. Xavi a következő szezontól kaphatná meg a lehetőséget, de ha sokkal rosszabb lesz a helyzet, ez talán még előbb is megtörténhet.

Valójában csak idő kérdése, hogy mindez mikor fog megtörténni, mert Xavi nagy legenda a Barcelonánál, és akár meglepetést is okozhatna. Koeman pedig hamar elbukhat, és egyelőre nem sikerült csodát tennie.

Szigorú óvintézkedések mellett rendezik meg a férfi kézilabda-világbajnokságot

Azzal, hogy az elnök Josep Maria Bartomeu távooztt, egy hatalmas újjáépítés veheti kezdetét, és ennek lehet a része Xavi, aki mellett adott esetben Iniesta és Puyol is szerepet vállalna. Három olyan nagy név, akikre nagy szükség lenne.

Sőt, Pep Guardiola személyéről se feledkezzünk meg opcióként, aki egyelőre nem hosszabbított Manchesterben, és korábban nagyon nagy sikereket ért el a katalánokkal, akiket a Bayern München kedvéért hagyott el.