Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Tűz ütött ki egy malajziai vidámparkban (fotók)

Hatalmas lángok csaptak fel a vidámparkban, egyelőre nem tudni sérültekről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Matt C A kép illusztráció.
Ázsia
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNA helyi jelentések nyomán számolt be arról, hogy tűz ütött ki a malajziai Genting Highlands vidámparkban pénteken, melynek következtében evakuálni kellett a területet.

A közösségi médiában egyre több fotó jelenik meg a helyszínről, melyeken látszik, hogy a SkyAvenue bevásárlóközpontból indult lángok már a Central Park teljes területén tombolnak: Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

A Resorts World Genting a honlapján közzétett közleményében azt írta, hogy a tűz délután fél 5 körül ütött ki, ugyanakkor a SkyAvenue-n kívül az üdülőközpont minden más területét nem érintette a tűz. A tűzoltók azonnal reagáltak, jelenleg is a helyszínen küzdenek a lángokkal.

A Kosmo helyi hírportál információi szerint több mint 5000 embert kellett evakuálni, míg a pahangi tűzoltóság és mentőszolgálat közölte, hogy a tűz a második emeleten keletkezett, majd átterjedt a negyedikre.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.