Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Videón, ahogy a közönség soraiban robbannak a tűzijátékok egy ünnepségen

A mentőszolgálatok mindenkit a helyszínen, a Utah-ban található LaVell Edwards stadionban láttak el.

...svg content...Fotó: TikTok
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Többen is videóra vették a pillanatot, amikor néhány tűzijáték célt tévesztett és a közönség soraiban robbant fel, ezzel többeket megsebesítve. A beszámoló szerint az incidens a július 4-i függetlenség napi ünnepségen történt Utah-ban.

A BBC közlése szerint a mentőszolgálatok mindenkit a helyszínen, a LaVell Edwards stadionban láttak el. A sebesültek égési sérüléseket és más, nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek, szerencsére senkit sem kellett kórházba vinni. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

A TikTokon is megjelent az egyik videó, amelyen látható, amint fellövik a tűzijátékokat, közben az emberek éljeneznek és tapsolnak. Majd a tűzijátékok közül több is a közönség felé veszi az irányt, aztán már csak a füstöt látni és az emberek megdöbbenését, riadalmát.

@tylerblair.official Fireworks mishap just now at Stadium of Fire in Provo, Utah. #stadiumoffire #byu #provoutah #4thofjuly ♬ original sound – tylerblair.official

Korábban arról is beszámoltunk, hogy múlt hónap végén hatalmas robbanás történt egy tűzijátékraktárban a Fülöp-szigeteken, amelynek következtében öten életüket vesztették, köztük az egyik dolgozó kisfia.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy egy Utah államban túrázó ifjúsági csoport 7 tagja került kórházba, miután villám csapott a földbe a közelükben. Heten megsérültek a június végén történt váratlan incidensben.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.