Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Turbulencia miatt sérült meg 7 utas a Lufthansa egyik járatán

90 perccel a felszállás után történt az incidens, bármiféle előjel vagy időjárási jelenség nélkül, a légiutas-kísérők pedig elsősegélyben részesítették az érintetteket.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Michael Cabbage, a repülőtér szóvivője közölte, miszerint a Lufthansa Texasból Németországba tartó járatát szerda este a virginiai Washington Dulles nemzetközi repülőtérre irányították át, mert a turbulencia miatt 7 személy megsérült.

Kifejtette, hogy a légitársaság 469-es járatáról van szó, amely Austinból szállt fel, ám 90 perccel később „jelentős turbulenciát” tapasztalt, ami bármiféle előjel vagy időjárási jelenség nélkül is kialakulhat – írta a CNN. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Majd hozzátette, hogy a képzett légiutas-kísérők elsősegélyben részesítették az érintetteket, az Airbus A330-as gép pedig este 21:10 körül, biztonságosan landolt a repülőtéren, a sebesülteket pedig kórházba szállították.

A jelenlegi állapotukról nincs hír, illetve azt sem lehet tudni, hogy milyen sérüléseket szereztek, míg a személyzet arról számolt be, hogy Tennessee felett jártak, amikor a turbulenciát tapasztalták, a hatóságok pedig kivizsgálják az esetet.

Tavaly decemberben hasonló eset történt, amikor legalább 36 ember megsérült a Hawaiian Airlines járatán, s közülük 20-an a sürgősségi osztályra kerültek, miután a gép súlyos turbulenciával találta szembe magát odafent.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt